Değişim Sınavı 2021

Sevgili Tıp Öğrencileri,
Her sene olduğu gibi bu sene de yurt dışına ve evrensel bir hekim olmaya açılan kapınız; İspanya'dan Romanya'ya, Kanada'dan Tayland'a WHO (Dünya Sağlık Örgütü) ve WFME (Dünya Tıp Eğitimi Federasyonu) tarafından tanınan Staj ve Araştırmalar yapma imkanı sunan, Türk Tıp Öğrencileri Birliği Değişim sınavı kayıtları başladı! Bu sene Değişim Sınavı 4 Aralık 2021 Cumartesi günü TusDATA ortaklığıyla yüz yüze olarak gerçekleşecektir.
TusDATA tarafından hazırlanan soruları ile Türkiye'nin en büyük TUS Denemesi olma ve tıp öğrencileri arasında TUS'tan sonra en merkezi sınav olma özelliklerini taşıyan sınavımız için yüz yüze ve online tanıtımlar yapılıyor. Online kayıt tarihlerimiz ise 5-18 Kasım‼️Sizlere yerel birlikleriniz tarafından ulaştırılan duyuruları dikkatle okuyunuz.
Hepinizi ufkunuzu açmaya, kendinizi denemeye, gelecek meslektaşlarınızla bir arada olmaya, uluslararası düzeyde arkadaşlar edinmeye, değişim tecrübesi edinmeye ve yurt dışında bir kariyere ilk adımlarınızı atmaya bekliyoruz! Kendinize iyi bakın, değişimle kalın!

Dear Medical Students,

This year, as every year, your gateway to abroad and become a universal physician has opened! Turkish Medical Students' Association Exchange Exam, which is recognized by WHO (World Health Organization) and WFME (World Medical Education Federation), offers the opportunity to do Internship and Research, from Spain to Romania, Canada to Thailand. We are happy to announce that the registrations has started! This year, the Exchange Exam will be held in person, in partnership with TusDATA on Saturday, December 4, 2021.
In person and online presentations are being done for our exam, which has the characteristics of being Turkey's largest TUS test with questions prepared by TusDATA and being the most central exam among medical students after TUS. Our online registration dates are between 5-18 November‼️ Please read the announcements sent to you by your local community carefully.
We are waiting for you all to open your horizons, experience the exam, be together with your future colleagues, make international friends, have exchange experience and take your first steps to a career abroad! Take care of yourself and let's exchange the world!